verpakking dat werkt 

welkom

Bij Multi Box zit u goed voor tal van verpakkingsmogelijkheden in karton en al uw vormen in geëxpandeerd polystyreen. Schotels voor zeevruchten, dozen voor gebak, vormen en platen voor koude buffetten, schijven voor snoeptaarten, verpakking voor farmaceutische producten… ; wij hebben verschillende maten op voorraad en snijden ook zelf op maat van uw behoefte.

uw partner voor uw verpakking

over Multi Box


U zoekt een milieuvriendelijke oplossing voor de verpakking van uw producten, voor kleine of grote reeksen? Multi Box biedt oplossingen in geëxpandeerd polystyreen. Deze zijn uiterst geschikt voor het verpakken, op temperatuur houden en presenteren van delicate producten zoals voedingsmiddelen, farmaceutische producten en stalen, breekbare producten, gemakkelijk smeltbare producten, schokgevoelige producten, producten gevoelig voor vocht en/of schimmels, … .


Het juiste formaat en vorm niet gevonden in ons vast aanbod? Wij snijden cilinders, schijven en platen ook zelf op maat. 


Voor de omverpakking van dergelijke producten en de verpakking van minder delicate producten hebben we ook dozen in veel verschillende maten en gewichten in karton.


producten in geexpandeerd polystyreen

dozen

Ontdek onze ruime keuze aan isolerende en veilige dozen, met of zonder deksel. In verschillende groottes en diktes beschikbaar.
Bekijk de afmetingen

schijven

De schijven van Multi Box worden vaak ingezet voor prachtige presentaties bvb. voor (snoep)taarten.
Bekijk de afmetingen

cilinders

We hebben cilinders in geëxpandeerd polystyreen met verschillende diameters en hoogtes. U kan deze ook op maat bestellen.
Bekijk de afmetingen

gesneden stukken

Ook voor kegels, piramides, bootjes voor visschotels, ..., of een andere vorm in geëxpandeerd polystyreen kunt u bij Multi Box terecht.
Contacteer ons

op maat

Heeft u niet de juiste afmeting gevonden in ons overzicht? Multi Box snijdt ook op maat. Wij bekijken de mogelijkheden voor u.
Contacteer ons

platen

Bekijk ook onze platen in verschillende afmetingen en verschillende diktes in geëxpandeerd polystyreen.
Bekijk de afmetingen

Karton verpakkingen

Multi Box heeft ook een breed gamma Amerikaanse dozen in golfkarton, postdozen, kokers, paletdozen en golfkartonnenplaten.

mail ons voor meer info